2012/08/16

Something natural / Valami természetes

I love doing makeup for others and for myself as well. I always think about different looks and I try to collect ideas for a new one. Usually it depends on my mood how the next makeup will look like.

Sometimes my sister asks me to prepare something for her. Yesterday she had a meeting and she asked for some natural look. She is so young and her skin is great. It is very easy to work with. I just applied a small amount of BB Cream on her face, just a tiny bit of concealer on the problematic areas and contoured her cheeks with a soft brown/peachy color. I put a shiny base onto her eyelids. The base color was a sparkling champagne color and I gave a little definition to her crease with a mixture of glowing soft pink and a more vivid rosy pink. I defined her lashline with a glittery black eyeshadow and applied two coats of mascara.
A soft pink lipbalm completed this look.


Imádok sminkelni, másokat is és magamat is. Próbálok mindenből inspirációt nyerni, amit később alkalmazhatok egye-egy smink elkészítésekor. Nem tudnék kiemelni egy sminket, ami a kedvencem. Mindig az aktuális hangulatomtól függ, hogy mit dobok fel magamra.

A Húgom olykor megkér, hogy sminkeljem ki. Tegnap volt egy találkozója és valami természeteset szeretett volna. Mivel még szemtelenül fiatal és szép bőre van, így elég könnyű vele dolgozni.
Csak egy pici BB krémet használtam, a problémásabb területekre kevés korrektort, végül egy halvány barnás-barackos árnyalattal kontúroztam az arccsontját. Fényes alapot tettem a szemhéjára, hogy tartósabb legyen a smink. Az alapszínt egy csillogó pezsgőszínű szemhéjpúder adta. Enyhén definiáltam a szemzugot egy kis csillámló halvány rózsaszín és egy kicsivel élénkebb rózsaszín szemhéjpúder keverékével. Két réteg szempillaspirál került még a szemeire. Egy halvány rózsás ajakbalzsamot tettünk a szájára végezetül.











List of product/Termékek:

Face/Arc:

  • Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector in Light
  • MAC Pro Longwear Concealer in NW 25
  • MAC Powder Blush in Buff
  • MAC Cream Colour Base in Pearl
Eyes/Szemek:
  • MAC Paint Pot in Rubenesque
  • MAC eyeshadows: Retrospeck, All that glitters, Sushi Flower, Black Tied
  • Maybelline Illegal Length Waterproof Mascara
Lips/Száj:
  • H&M Cupcake Lip Balm

4 megjegyzés:

  1. Beautiful flawless makeup!!!!

    ****CHANEL handbag giveaway on www.fashion-a-holic.com*****

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)

    Igazán szép smink! Nagyon ügyes vagy. Nagyon természetes, és egyszerű, és mégis jól néz ki! :) Én nem nagyon sminkelem magam, nagyon ritkán egy hónapba egyszer, de még az se mindig. És ha mégis ráadom a fejem, akkor is csak szempillaspirál, és fekete szemceruza, az is csak vékonyan. Sose használtam se alapozót (nem tudom eldönteni milyen lenne jó nekem) se pirosítót, se korrektort, semmi ilyesmit. Rúzsokat kifejezetten utálom, szájfényem van, de nem igazán használom (mindig lenyalom :)) Hát, röviden ennyi :)

    Jó éjt! :)

    Iluss♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szió! :)

      Nagyon köszönöm! Örülök, hogy tetszik.
      Tényleg nem nagy ördöngösség, csak gyakorolni kell. Mondjuk engem mindig is érdekelt a dolog.
      Amúgy a Youtube-on rengeteg fortélyt el lehet lesni. Én mindig onnan informálódom. :) Tervezek majd egy bejegyzést a kedvenc sminkes vlogaimmal. Akkor majd le tudod őket csekkolni Te is, ha van időd és érdekel.

      Sajnos a gépem se a legjobb ahhoz, hogy visszaadja a valós eredményt. Élőben szebbek a sminkek.

      Neked is jó éjt!

      Ági

      Törlés