2012/11/01

Tim Burton

Jack Skellington, Batman, Beetlejuice, Willy Wonka, Sweeney Todd. Just a few famous characters from the movies of my favourite director. The dark, surreal and particular stories of Tim Burton are amazing. The Nightmare before Christmas is always an inspiration for Halloween.
Harper's Bazaar has been inspired by the Burton characters as well and the outcome of the collaboration is an impressive editorial. Sophie Srej, one of the most popular Hungarian model, is very authentic as Lydia from Beetlejuice.

Jack Skellington, Batman, Beetlejuice, Willy Wonka, Sweeney Todd. Csak egy pár ismert karakter a kedvenc rendezőm filmjeiből. Tim Burton sötét, szürreális és különleges történetei mindig lenyűgöznek. A Karácsonyi Lidércnyomás minden Halloweenkor inspirál.
A Harper's Bazaar-t is megihlette a Burton filmek rendkívüli karakterei és egy lenyűgöző editorial lett az együttműködés végeredménye. Srej Zsófi hitelesen "alakítja" Lydiát a Beetlejuice-ból.


Let me show you our pumpkins. / Íme az idei töklámpásaink.Pictures / Képek: Harper's Bazaar

6 megjegyzés:

 1. szuper :)) mind a fotók,mind a tökök :)

  VálaszTörlés
 2. Ahmmm nagyon szuperek ezek a képek, iszonyatosan inspirálóak! A tökök pedig szuperül sikerültek, igazán kreatív vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Nelli! A tökök most nem az én érdemeim, a sablonokat én választottam ki, de a faragást a férjemre és húgom barátjára hagytam. :) Mi addig sütöttünk-főztünk. :D

   Törlés