2012/10/21

Makeup competition / Sminkverseny

Hey Guys!

As you may know I'm a huge makeup fan. This is my hobby, my passion, my mania. It was time to compete a little. I'm participating in a makeup competition thanks to Aviana Rahl and Makeyourworldup. These two talented beauty blogerrinas announced a competititon and I happily sent my application. There will be different rounds of different themes. This is the first round and 15 ladies from the 27 will go to the next round. The point will come from the judges and from the lovely readers, too.

Hereby, I would like to ask you to check my makeup on one the above mentioned blogs and in case you like it I would be extremely happy, if you leave a comment with my number - it is number 26. You can vote till 24th October 9 p.m. The only criteria is that you should follow the Aviana Rahl and/or Makeyourworldup via Google Friend Connect.

Thank you so much for your kind support in advance! :)

Love:
Agi

**********************************************************************************

Sziasztok Srácok!

Úgy gondolom, hogy már kiderült számotokra is, hogy nagy smink-rajongó vagyok. Ez a hobbim, a szenvedélyem, a mániám. Pont itt volt az ideje egy kis megmérettetésnek. Jelentkeztem egy versenyre Aviana Rahl-nak és a Makeyourworldup-nak köszönhetően. Az említett két tehetséges bloggerina hozta össze ezt az őszi versenyt, amelyre örömmel küldtem be a jelentkezésem. Hétről hétre különböző témákhoz kapcsolódó fordulók lesznek. Jelenleg az első forduló zajlik, amikor is a 27 induló munkája közül kiválaszt 15 továbbjutót a zsűri, illetve az olvasók.

Ezúton szeretnélek megkérni Titeket, hogy csekkoljátok a beküldött sminkemet és amennyiben tetszik, akkor hihetetlenül boldoggá tennétek, ha szavaznátok rám Aviana Rahl vagy Makeyourworldup blogján. Október 24-én este 9 óráig lehet szavazni úgy, hogy hagytok egy kommentet a versenyző sorszámával. Az én számom a 26-os. Egyetlen kritérium van, ami annyi, hogy csak annak az olvasónak számít a szavazata, aki követi valamelyikőjük, vagy mindkettőjük blogját Google Friend Connect-en keresztül.

Előre is nagyon szépen köszönöm, hogy időt szakítotok és szavaztok rám! :)  

Pussz!
Ági


Finally, here is my makeup:

Végül következzen a sminkem, amivel indultam:



4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges ez a smink! Tőlem kaptál már egyet ;)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nelli!

      Nagyon köszönöm a kedves szavakat és a szavazatot is! Én is szavaztam Rád, mert gyönyörűek a sminkek, amikkel neveztél! :)))

      Sok sikert kívánok a versenyhez! :)

      Ági

      Törlés
  2. Beautiful make-up!
    Following you back on GFC and Bloglovin.
    kisses)

    VálaszTörlés