2012/08/19

My favourite makeup Vlogs / A kedvenc sminkes vlogjaim

Nowadays you can easily learn almost everything owing to the Internet. In this post I would like to introduce my favourite makeup vlogers.

Manapság gyakorlatilag bármit meg lehet tanulni az Internetnek köszönhetően. Ebben a postban az általam legkedveltebb smink-gurukat szeretném Nektek bemutatni.

NikkieTutorials: 

Nikkie de Jager is an 18-year-old Dutch makeup-artist. She started vloging when she was 14. Nikkie is super-talented and funny. When I would like to prepare a unique evening makeup, I check her channel.

Nikkie de Jager egy 18 éves, holland sminkes. 14 éves kora óta foglalkozik vlogolással. Hihetetlenül tehetséges és vicces. Amikor egyedi esti sminket szeretnék elkészíteni, mindig az ő oldalát látogatom meg. 

Pixiwoo:

Sam Chapman and Nicola Chapman are the Pixiwoo sisters from England. Previously they worked for the UK M·A·C Pro. Besides the tutorials, blogging, they are running intensive makeup courses in their studio. They are a great inspiration for wannabe makeup artists.

Sam és Nicola Chapman a Pixiwoo nővérek Angliából. Korábban az brit M·A·C Pro-nak dolgoztak. A tutorialok és blogolás mellett intenzív sminkkurzusokat tartanak a saját stúdiójukban. Akit egy kicsit is érdekel a sminkelés, vagy esetleg sminkes szeretne lenni, rengeteg inspirációval tudnak szolgálni a Chapman testvérek.
Wayne Goss:

He is a makeup guru from the UK, too. Mostly he gives great tips and shows different tricks in his tutorials. In case you don't know how to apply your highliter properly or you cannot find the perfect foundation for your skin tone and skin type, just 'ask' him. BTW, he is very handsome... :)

Smink-guru szintén a Szigetországból. A vlogjaiban főleg nagyszerű tippeket ad és különböző fortélyokat mutat. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogyan is használd a highlitert vagy esetleg nem tudod, hogy milyen alapozó illik a bőrszínedhez és bőrtípusodhoz, akkor gyorsan 'kérdezd' meg tőle. Mellesleg, nagyon jóképű... :)


Jean-Francois CD:

The second guy in the bunch. Jean-Francois is a Canadian, self-taught makeup artist. In most of his videos he prepares makeup from music videos, films, etc. His name should be next to 'Smokey eyes' in the dictionary. 

A második srác a csapatban. A kanadai Jean-Francois autodidakta módon tanulta a sminkelést és azóta is profi sminkesként dolgozik. A legtöbb sminket különböző énekesnők videói vagy színésznők inspirálják. A nevét a szótárban a 'füstös szemek' kifejezés mellett kéne említeni.

 
Promise Tamang Phan:

She is the odd one out since she is not a professional makeup artist. Her speciality is transforming herself into celebrities and other characters. The outcome of her tutorials is always unbelievable.

Ő a kakukktojás a felsoroltak között, mert Promise az egyetlen, aki hobbisminkes és nem ebből él. Az a specialitása, hogy hírességek és más karakterek bőrébe bújik. Minden átalakulása hihetetlen.


Pictures/Képek: Pinterest.com, Facebook, pixiwoo.blogspot.com, www.nikkietutorials.com        


6 megjegyzés: