2012/08/08

Iconic women: Gwen Stefani / Példaértékű nők: Gwen Stefani

Gwen Stefani is a phenomena, an icon, somebody who has an impact on people without any scandals. She is simply charismatic and effortless.
I'm sure that's why Harper's Bazaar US chose her for their September issue this year. The pictures were taken by Terry Richardson. The styling is perfect, as much as the make up and hair. The colors are in contrast with the white background and this simplicity is perfect with the extraordinary outfits.
She wears dresses from Alexander McQueen, Versace, Jil Sander, Oscar de la Renata, Vera Wang, the Row and Diane von Furstenberg.

Gwen Stefani egy jelenség, egy ikon, valaki aki hatással van az emberekre anélkül, hogy megbotránkoztatná őket. Egyszerűen karizmatikus és könnyed.
Biztos vagyok benne, hogy hasonló okokból kérte fel őt az amerikai Harper's Bazaar, hogy legyen a szeptemberi címlaplányuk. A képeket Terry Richardson készítette. Lenyűgöző a styling, a sminkek és a frizurák. Az különleges ruhák színei kontrasztban vannak az egyszerű, fehér háttérrel.
Az editorial-ban Alexander McQueen, Versace, Jil Sander, Oscar de la Renata, Vera Wang, the Row és Diane von Furstenberg ruháit viseli.

Pictures/Képek: Harper's Bazaar US

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése