2014/11/12

Lip colors for Fall / Őszi szájszínek

I'm obsessed with dark lipsticks nowadays. The color can be purple, burgundy or dark red. Dark lips give you a fierce and aristocratic look at the same time. One of the best things in Autnum (besides the wonderful colors, great smells and Halloween) is that we can wear these dark beauties more often after the bright Summer colors.
There's only one rule, wear the dark lipstick with soft eyes. Otherwise, you can easily look like everything but sophisticated. Less is more, in this case.

A sötét rúzsok megszállottja vagyok mostanában. Legyen szó lila, burgundi vagy sötét vörös színekről. Egyszerre kölcsönöz vad és arisztokratikus külsőt a viselőjének. Az egyik legjobb dolog az őszben (a csodálatos színek, finom illatok és Halloween mellett), hogy egyre többet viselhetjük ezeket a csodás árnyalatokat a nyári harsány színek után. Egyetlen szabály van, hogy kizárólag visszafogott szemfestéssel párosítsuk a sötét rúzst. Máskülönben, könnyen fogunk bárminek kinézni, csak kifinomultnak nem. Ebben az esetben nagyon is játszik a "Kevesebb több" elv.











My favourite products: MAC Current Lip Pencil, MAC Rebel Lipstick, MAC Heroine Lipstick. Current is a very dark burgundy lip pencil. Rebel is a dark berry color. Heroine is a darker bright purple color.

A kedvenc termékeim: MAC Current szájceruza, MAC Rebel rúzs, MAC Heroine rúzs. A Current ceruza színe a nagyon sötét burgundi árnyalatába hajlik. Rebel egy sötét bogyószínű rúzs. Heroine pedig egy sötétebb, élénk lila szín.

MAC Heroine on me


This makeup would be perfect for a night event.






If you are interested in makeup ideas or tutorials, you should visit Chrisspy's Youtube channel. Dark lipcolors are her favourite, too.

Ha érdekel még több smink tipp vagy tutorial a témában, látogass el Chrisspy Youtube oldalára. Ő is nagyon szereti a sötét szájszíneket.

Chrisspy 

Usually, I wear dark lip colors with similar outfits - flannel shirts and statement necklaces.

Általában én is hasonló öltözettel viselem a sötét szájat - flanel inggel és hatalmas nyakláncokkal.





 Pics/Képek: Pinterest, Facebook, Google

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése