2012/10/29

Makeup competition update / Sminkverseny update

As I mentioned in a previous post of mine, I sent my application to a makeup competition arranged by two lovely bloggerinas, Aviana Rahl and Makeyourworldup.
I was fortunate enough to get to the second round. The competitors had to prepare a hippie inspired makeup.
I really would like to participate in the third round so I would be really thankful, if you vote for me.
The conditions are the same as in the previous one. You can vote till 31st October 9 p.m. You should follow Aviana Rahl and/or Makeyourworldup via Google Friend Connect and leave a comment with my name (Agi).


Egy előző bejegyzésemben már említettem, hogy jelentkeztem egy sminkversenyre, amit két csodás bloggerina szervezett, Aviana Rahl és Makeyourworldup.
Nagyon örültem, hogy továbbjutottam a következő fordulóba, amelyre egy hippik inspirálta sminket kellett elkészíteniük a versenyzőknek.
Nagyon szeretnék ismét továbbjutni és nagyon boldog lennék, ha szavaznátok rám. A feltételek ugyanazok, mint az előző körnél. Jelen esetben október 31-e este 9-ig fogadják a lányok a szavazatokat a blogjaikon. Ismét csak annak az olvasónak számít a szavazata, aki követi valamelyikőjük, vagy mindkettőjük blogját Google Friend Connect-en keresztül.

Here are the pictures of my hippie inspired makeup / Íme az általam készített hippi-smink:




4 megjegyzés:

  1. Nagyon kis helyes lett, az elején én is hasonlón gondolkoztam- de aztán se égen se földön nem találtam megfelelő virágot eme célra. Tetszik ez a lila-sárga kombináció is. Kár, hogy csak egy emberre lehetett szavazni; mert szerintem te is egy nagyon jó munkával indultál! :)
    Szurkolok neked a továbbjutásért!!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Nelli! :) Ha több időm lett volna, akkor jobban kidolgozom, de valahogy nem éreztem magamhoz annyira közelinek a hippi témát, ezért nem is tudtam annyira kreatívkodni. Remélem azért sikerül a továbbjutás, mert B&W téma annál jobban érdekel. :D

    Tényleg rossz, hogy most csak egy lányra lehet voksolni. Nekem a Tiéd jött be a legjobban, úgyhogy Tőlem megkaptad a szavazatot. Annyira illett Hozzád ez a smink, jól elkaptad a hangulatát nagyon! :D
    Reméljük a legjobbakat és Neked is hajrá! :)

    VálaszTörlés
  3. Amazing make-up!
    I hope you'll win!

    VálaszTörlés