2012/09/14

Lady "Half-bald" Gaga / Lady "Félig kopasz" Gaga

I've mentioned in some of my previous posts that my favourite photographer is Terry Richardson. I know his reputation is not spotless but he is a pure genius. I really appreciate his work. I always have the feeling when I see one of his pictures that Terry sees something else through his lense than other photographers and he has the ability to capture those moments.
This past few days were very tough for him, his mother passed away on 11th September. If you check Terry's blog and the pics from previously you will notice that they had a close relationship. I'm really sorry for his loss.

But how is Lady Gaga involved in this story? They are very good friends and as soon as Gaga heard from the tragedy she shaved a part of her hair for paying tribute to Terry's mother. And it's not the end...
Terry and Gaga visited the legendary tattoo artist, Mark Mahoney (who is also a genius and he tattoos A-list stars like Angelina Jolie, Johnny Depp or David Beckham) and she collected her newest inky art piece on the shaved area on her head.
I would be lying, if I say that I tottaly understand her act. But Lady Gaga is Lady Gaga. A strange and harsh phenomena... and what I most love about her is that she's never afraid of being ugly.

Korábbi bejegyzéseimben már említettem, hogy Terry Richardson a kedvenc fotósom. Tudom, hogy a hírneve nem éppen makulátlan, de ő akkor is egy zseni. Nagyra tartom a munkásságát. Mindig egy olyan furcsa érzés fog el, amikor egy képére pillantok, hogy ő valahogy teljesen máshogy látja a dolgokat a kamerájának lencséjén keresztül és meg van az a képessége, hogy ezeket a pillanatokat meg is örökítse.
Az elmúlt pár nap igencsak kemény volt Terry számára, ugyanis elhunyt az édesanyja szeptember 11-én. Ha szántok rá egy kis időt és megnézitek a blogján a régebbi képeket, akkor láthatjátok, hogy nagyon szoros kapcsolat volt kettejük között. Ezúton is részvétem.

De hogy kerül Lady Gaga a képbe? Ők ketten közeli jó barátok és amikor Gaga értesült a tragikus eseményről, leborotválta a haja egy részét. Ezzel szerette volna kifejezni együttérzését Terrynek. De itt még nem fejeződött be a történet... Terry és Gaga ellátogattak a legendás tetoválóhoz, Mark Mahoney-hoz (aki szintén egy zseni és olyan A-listás sztárokat tetovál, mint Angelina Jolie, Johnny Depp vagy David Beckham), ahol begyűjtötte a legújabb tetoválását a leborotvált részre.
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy értem a hölgy tettét, de Lady Gaga az Lady Gaga. Egy furcsa és kirívó jelenség... és amit a legjobban szeretek benne az az, hogy soha nem fél csúnya lenni.





Pictures / Képek: Facebook, www.terrysdiary.com

2 megjegyzés:

  1. nice post.. keep it the good work ;)

    just let me know if you want to follow each other
    please kindly visit my blog at :

    www.jiglycious.com
    xoxo

    VálaszTörlés