2014/01/11

My current hair-care routine / Jelenlegi hajápolási rutinom

Hair-care is very important for me. I wrote a post regarding my daily hair-care routine previously but since then it has changed a litlle bit.

Kifejezetten fontos számomra a hajápolás. Már írtam anno a napi hajápolási szokásomról egy korábbi bejegyzésemben. Azóta változott kicsit, ezért gondoltam, hogy megosztom veletek.

I'm still using my Alfaparf Bamboo shampoo. As far as I know, Alfaparf stopped producing it. :(

A samponom maradt a régi, jól bevált bambuszos sampon az Alfaparftól. Úgy tudom, hogy megszüntették ennek a terméknek a gyártását, ami miatt nagyon szomorú vagyok. :(



Before drying my hair I use a plenty of products to protect my hair and give more shine.

Mielőtt még nekiállnék a hajszárításnak, jó pár terméket teszek a hajamra, hogy megvédjem a káros dolgoktól, illetve szép fényes legyen a végeredmény.

First, I apply Revlon Style Masters Pre Work Detangler to my towel-dry hair. My hair can get tangler easily even it is not very long. This product helps to tame my locks.

Első körben a Revlon Style Masters Pre Work Detangler krémjét használom. Annak ellenére, hogy nincs hosszú hajam, mégis könnyen gubancolódik. Ez a termék segít megszelídíteni a tincseimet.  



Afterwards, I use Keratin Refill from Alfaparf's Lisse Design Keratin Therapy family. I prefer straight hair. Originally, this product is recommended for Lisse Design long-lasting straightend hair. I use it as a straightener product. It has great smell (I love it) and little sparkles in it so it gives shine to your hair.

Utána a Keratin Refill termék jön, ami az Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy termékcsaládból származik. Eredetileg azoknak javasolják a használatát, akinek Lisse Design tartós hajegyenítést csináltak. Személy szerint én ezzel a termékkel váltottam ki a régi hajegyenesítő krémeket és egyebeket. Csodálatos illata van (imádom) és a csillám van a termékben, ami extra fényt ad a haj számára. 



Finally, I use Alfaparf's Semí Dí Líno Diamante Illuminating Thermal Protector. I wash my hair every morning it is very important for me to protect it from heat. This spray is a perfect protector, for me better than anything else.

Végül, a hővédő kerül a hajamra, ami elengedhetetlen amiatt, hogy minden reggel mosom, szárítom és vasalom a hajam. A legjobban bevált hővédő spray szintén az Alfaparftól, a Semí Dí Líno termékcsaládból származik.


After drying and flat-ironing my hair I apply my trump product, Illuminating Finish shines spray. It is unbelievable. Best product ever! Seriously!

Miután megszárítottam és kivasaltam a hajam, jöhet az adu ász, Illuminating Finish hajfényspray. Hihetetlen, hogy milyen fénye van. A legjobb finishing termék a világon! Komolyan!


Too many products, right? :)

Túl sok termék, ugye? :)

Pics/Képek: Google

2 megjegyzés:

  1. the most effective and moisturizing shampoo and conditioner are the ones from pro naturals... check 'em out!

    VálaszTörlés
  2. Thanks for the tip! I will check them out! :D

    VálaszTörlés