2012/09/29

Aztec mania / Azték mánia

The aztec fever finally reached me, too. I'm not bold enough to buy a pair of trousers or a jacket but as my first step an aztec bead bracelet will be ok.
Since I love creative hobbies, I have a lot of beads and other tools for preparing a bracelet, I will do it myself. I'm going to start it tomorrow and I know that it takes a couple of days because I would like to create a very wide bracelet.

Today I bring some inspirational pictures. As soon as I'm ready, I show it to you. I hope you will enjoy my first DIY project. :)

Az azték-láz engem is elért. Azért még nem vagyok annyira bátor, hogy egyből egy nadrágot vagy dzsekit vegyek magamnak. Úgy döntöttem, hogy egy azték mintás karkötő első lépésnek megteszi.
Mivel nagy rajongója vagyok a kreatív hobbiknak, van is itthon rengeteg gyöngyöm és a többi szükséges kellékem, ezért úgy döntöttem, hogy magam csinálok egy karkötőt. Terveim szerint holnap állok neki és azzal is tisztában vagyok, hogy eltart majd egy pár napig, mert egy kifejezetten széles darabot szeretnék.

A mai nap inspiráló képeket hoztam az említett témában. Amint elkészültem az ékszerrel, megmutatom nektek. Remélem tetszeni fog majd az első DIY projektem. :)






Pictures / Képek: Pinterest

6 megjegyzés:

  1. .amikor Peruban es Ecuadorban jartam, rengeteg embert lattam az utcakon ilyen ekszereket kesziteni. elkepeszto kezugyesseguk volt, hatalmas nyaklancokat es karkotoket kis ido alatt felfuztek.mindig megcsodaltam a kompozicioikat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos eszméletlen élmény lehet ilyen országokba eljutni. Én is imádok utazni, de sajnos még nem sikerült tengerentúlra eljutni. Majd egyszer! :)

      Pedig jó lenne ellesni pár trükköt az ékszerkészítésről is! :) Képzelem milyen szépségeket kreáltak.

      Törlés
  2. These outfits were all cute!


    Much love from the SABO SKIRT girls!
    SHOP: http://www.saboskirt.com
    BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

    VálaszTörlés