2012/09/26

Catrice Mini Haul

Yesterday I visited Müller drugstore and I couldn't resist to buy something. I've read a lot positive reviews about Catrice lipsticks on other blogs and when I saw them yesterday I decided to purchase two products. The price is affordable, the quality is good and Catrice offers a wide range of colors.

Since I've managed to find the perfect red lipstick a few months ago, I was longing for the perfect pink/fuchsia. I think I've found it or them. I bought two lipsticks because I couldn't decide which one should come home with me. Problem solved!

Tegnap a Müllerben jártam és persze nem tudtam megállni, hogy ne vegyek semmit. Rengeteg pozitív terméktesztet olvastam már a Catrice rúzsokkal kapcsolatban már blogokon és amikor átrágtam magam a kínálatukon, be is szereztem két terméket. Baráti árban vannak, a minőségükkel sincsen baj és széles színskála közül tudjuk megtalálni a nekünk tetszőt.

Amióta sikerült megtalálnom a tökéletes piros rúzsomat, azóta folyamatosan a tökéletes pink/fukszia rúzs után kutatok. Azt hiszem, hogy erre, illetve ezekre is sikerült rábukkannom. Mivel nem tudtam a két szín közül választani, jöttek velem haza mindketten. Probléma orvosolva!






I'm satisfied with the packaging. It's simple, clean and lasting.

Elégedett vagyok a csomagolással. Egyszerű, letisztult és tartós.

Without flash / Vaku nélkül

With flash / Vakuval
The difference is so conspicuous between the two pictures. In life the colors are really similar to the picture taken with flash.

Nagyon feltűnő a különbség a két kép között. Élőben a rúzsok színei leginkább a vakuval készült kép színeivel egyeznek meg.




No.140 Pinker-bell: The color is halfway between magenta and fuchsia. It's pretty intense with a little iridescent effect in it.

No.210 Kiss Kiss Hibiskiss: The name of the product perfectly covers the color of it. It's a hibiscus red color, so beautiful.

No.140 Pinker-bell: A rúzs színe félúton van a magenta és a fukszia között. Roppant intenzív egy csipetnyi irizáló hatással.

No.210 Kiss Kiss Hibiskiss: A termék fantázianeve tökéletesen fedi azt, amire a csomagoláson belül számíthatunk. Gyönyörű, hibiszkusz-vörös rúzs.


What do you think about my new lipsticks?

Mi a véleményetek az új rúzsaimról?

6 megjegyzés: