2012/08/21

My bag fetishism / Táskafetisizmusom

Among my friends and my family it is well-known that bags are my obsession. I swear on that bags accost me. :) We have a very special connection... It's pure LOVE!
Usually I'm carrying a lot of unnecessary things, I really need space for that so I have huge bags.

This post is about my favourite bags which I own. You can be sure that I will write a post about my wanted bags as well.

Mindenki tisztában van vele a baráti és családi körömben, hogy táskamániás vagyok. Esküszöm, hogy beszélnek hozzám a táskák. :) Nagyon különleges kapcsolatunk van... Ez bizony színtiszta SZERELEM!
Általában a fél életemet magammal cipelem mindenhova. A sok felesleges kacatnak viszont helyre van szüksége és ebből kifolyólag hatalmasak a táskáim. 

Ezt a bejegyzést a kedvenc, tulajdonomban lévő táskáknak szeretném szánni. De abban biztosak lehettek, hogy lesz még bejegyzés azokról a táskákról is, amik után áhítozom.


Let's start with my two favourites. I cannot decide which one is closer to my heart. The beautiful, huge leather shopper is from Zara and my big leather clutch is from Sisely. They are so damn beautiful, aren't they? Love at first sight!

A két kedvencemmel szeretném kezdeni a sort. Sajnos nem tudok dönteni köztük. A gyönyörű, hatalmas bőr shopper a Zarából van, a bőr óriás borítéktáska pedig a Sisely-ből. Ugye mennyire csodálatosak? Szerelem első látásra!





    
I like lighter colors too, especially during the Summer. I use these two cuties pretty often these days. The nude suede is from Italy, while the little snake clutch is from H&M.

Szeretem a világosabb színeket is természetesen, főleg nyáron. Jó időben ezt a két szépséget is sűrűn hordom. A natúr szarvasbőr táskát Olaszországban zsákmányoltam, míg a kis kígyóbőrmintás clutch-t a H&M-ből.







I visit H&M quite often. I bought the black, tufted one a few years ago. I like it because it is comfortable and my hands are free.
Fortunately, I had the opportunity to attend at the shopping party of Marni at H&M thanks to the Hungarian Glamour Magazine. I had a list in my hand regarding the wanted pieces. I captured this transparent bag. I love the colors and the uniqueness of it.

A H&M-be gyakran be szoktam térni. Ezt a fekete, rojtos darabot még pár évvel ezelőtt vettem. Szeretem, mert kényelmes és a kezeim is szabadon maradnak.
Voltam olyan szerencsés, hogy részt vehettem a Marni shopping partiján a magyar Glamour magazinnak köszönhetően. Egy kész listával a kezemben érkeztem, pontosan tudtam, hogy mikkel szeretnék majd távozni az üzletből. Ekkor zsákmányoltam ezt az átlátszó táskát. Nagyon tetszik a színe és, hogy annyira egyedi.







This Lacoste bowling bag is so cute. I was so happy when I found it two years ago. There's a huge space inside the bag.

Ez a Lacoste bowling táska annyira helye. Nagyon örültem, amikor két évvel ezelőtt rátaláltam. Rengeteg dolog elfér benne.




Finally, my two sporty pieces. When I visit a festival or something similar, I bring a bag which is heavy-duty and comfortable. The pink-white crossword patterned is a Vans and my colorful pouch is from DC.

Végezetül két sportos fazon. Amikor fesztiválozom vagy valami hasonló, azokat a táskákat szeretem, amelyek strapabíróak és kényelmesek. A pink-fehér keresztrejtvénymintás egy Vans, míg a színes övtáska egy DC.




   

14 megjegyzés:

  1. Gorgeous, I love the black bag. It's so sleek

    xoDale
    http://www.savvyspice.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks for the comment and following my blog! :)

      xx
      Agi

      Törlés
  2. There are some really cool and amazing bags in your collection!!


    XX,
    Miranda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you so much. I have tons of other bags but these are my favourites. :)

      xx
      Agi

      Törlés
  3. These are all cute bags!:)


    Much love from the SABO SKIRT girls!
    SHOP: http://www.saboskirt.com
    BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks! :) Your shop is amazing! My favourites are the accessories.

      xx
      Agi

      Törlés
  4. Love this collection!!
    \Loving your blog,
    -Lauren
    http://adornlafemme.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dear Lauren,

      Thank you for the kind comment! :) I checked your blog, too and I love it! I follow you from now on. :)

      xx,
      Agi

      Törlés
  5. Thanks so much! :) You have a lovely blog, too! :)

    VálaszTörlés
  6. Nice items!! Loveee the zara bag and the fringe bag!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép táskák! Különösen a rojtos tetszik, olyat már én is rég be szeretnék újítani, csak hát mindenhol olyan drága... :)
    Szép kis táskagyűjteményed van! :)

    Puszi: Iluss♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ha jól emlékszem ennek nem volt olyan vészes ára... De már vagy 2 év vettem.
      Még rengeteg táskám van ezeken kívül, csak ők az aktuális kedvenceim és ezek nyúzom leggyakrabban. :)

      Puszi!

      Törlés
  8. ismerős a táskamánia... :) :$

    VálaszTörlés